2014. február 9., vasárnap

Információk

Üdv!

Tegnap tettem említést erről a bejegyzésről, amiben az ajánlókkal és az interjúkkal kapcsolatban fogok írni. Nos, most akkor lássuk is, hogyan fog zajlani ez a két dolog.
Ahogyan olvashattátok az Olvasó sarok menüpontban, mindkettőt én fogom írni. Azonban az első interjú ez alól kivételt képez, mivel azt majd Noemi fogja elkészíteni. Már dolgozik is rajta, és amint megérkeznek a válaszok közzé is fogja tenni. A következőt pedig már én fogom elkészíteni, amit majd márciusban olvashattok.
Az ajánlókat kezdetektől fogva én fogom készíteni, amit már ebben a hónapban olvashattok. Ebből is havi egy fog érkezni, még pedig azért, mert ha mondjuk egy olyan történetről beszélünk, aminek fejezetei száma meghaladja a tízet, nem olyan rövid idő elolvasni, fősuli mellett pedig nem mindig van időm. Legalábbis egyszerre ennyi időm, szakasosan pedig nem szeretek olvasni. Jobb az, ha egyben elolvasom, mert akkor az egészről tudok véleményt alkotni. Ha az adott írónak több története is van, akkor is egy adott történettel fogok foglalkozni, így máskorra is marad és részletes véleményt tudok írni, nem csak összedobva valamit az egészről.
Azt viszont szeretném megemlíteni, hogy Tőletek is várjuk a kéréseket, hogy kivel szeretnétek interjút olvasni, vagy kinek a történetét ajánljátok a többieknek. Szóval, ha van ötletetek, akkor nyugodtan írjátok meg vagy itt megjegyzésben, vagy az oldal csevegőjébe!

Üdv,
Catalina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése