2014. március 16., vasárnap

Ajánló 1. - Mirror written by: Vivian Leite

Üdv!

Nos, meg is érkezne a blog első ajánlója. Korábbra szerettem volna, de sajnos így alakult. Remélem, azért tetszeni fog és kedvet kaptok, hogy elolvassátok a történetet?!
Az első kiszemelt nem más, mint Vivian Leite Mirror című története. Már februárban is hozni szerettem volna, már össze is írtam, hogy miket szeretnék megírni egy-egy ajánlóban, azonban pechemre azt a füzetet sikerült nem haza hoznom. Így sajnos nem tudom hozni teljes valójában az ajánlót, viszont tovább nem szeretném halogatni, emiatt arra az elhatározásra jutottam, hogy most egy bejegyzés amolyan bemutató lesz, kiegészítve Noemi ajánlásával. Aztán, ha a kezemben lesz a lista, akkor egy új bejegyzésben megcsinálom a teljes ajánlót.
Remélem, kedvet kaptok az olvasáshoz! Kellemes hétvégét mindenkinek, már ami még maradt belőle.

Üdv,
Catalina

Mirror

by Vivian Leite

Shenae Leite
Trailer
"Nem akarlak elveszíteni, most pont a másik felemre nézek. Két tükörképből alkotunk egyet... olyan, mintha a tükröm lennél..."

Shenae Leite kiszámíthatatlansága sokakat vonz, és taszít egyszerre. Igazi énjét kevesen ismerik, ezt pedig ki is használja. Egy érzéketlen álarc mögé rejtőzik, mert retteg a csalódásoktól, amik a padlóra küldhetik. Nem könnyíti meg a dolgát az Őt körülvevő közeg sem, múltját és hibáit napról-napra nehezebben tudja titkolni. Egy nyári kaland felborít mindent, és a lány feje felett összecsapnak a hullámok. A csalódások elkerülhetetlenek, újabb kihívásokkal kell szembenéznie. Ekkor tűnik fel egy biztos pont az életében, aki képes lesz visszahozni a szakadék széléről. Az érzéseit nem irányíthatja, de a múltat sem képes elengedni, így újra beleesik a hibáiba. Vajon a szerelem elég lesz ehhez a kapcsolathoz? Döntés elé kerül, és választania kell. Először fájdalmas, de majd eljön az a pillanat, mikor már mosolyogva gondolhat vissza Rá. Nem csak veszít, hanem nyer is valakit. Benne megtalálja a "tükörképét". Csak az a kérdés, ki lesz ez a személy? Kinek mondhatja ki őszintén: Te vagy életem szerelme...?

"Nem mindig a legjobb utat választom. Hibázok tudom, de csak ezekből tanulok. Ő viszont ... ezt nehéz elmondani. Ha meghallgatsz csak annyit tudok mondani: Sajnálom. Miért teszem amit teszek? Szeretlek. A magam fura és sajátos módján, de szeretlek..."

Noemi szerint
A fejezeteket olvasva egy nagyon izgalmas, csavaros, és érdekfeszítő történet képe rajzolódott ki előttem. De engem talán még is legjobban a cselekményszál alakulásának kiszámíthatatlansága fogott meg igazán, amilyen könnyedén képes az író meghúzni olyan dolgokat, amiket nem biztos, hogy mindenki képes lenne. Mindig akad valami meglepetés, ami lefoglalja az ember gondolatait, akár a friss fejezet olvasása után is. Szóval ha szeretnél egy fordulatokban bővelkedő, lebilincselő történetet olvasni, aminek szerves részét képezi a labdarúgás világa, akkor mindenképpen ajánlom neked Vivian történetét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése