Rendelési menetrend

Üdv Kedves Leendő Megrendelő!

Ahhoz, hogy mi, szerkesztők, a ti igényeitek szerint a legjobb munkát adhassuk ki a kezeink közül bármelyik szolgáltatásunknál, szükségünk van néhány információra, illetve van pár feltétel, amivel mind a Ti számotokra, mind a mi számunkra könnyebbé teszi a dolgokat, ezekkel ismertetünk titeket ebben a menüpontban.

Noemi és Catalina

Kritika

Limit: 3
A kritikaírást én, Noemi Soler vállalok. Nincs más dolgod, mint írni egy üzenetet az e-mail címemre, vagy a facebook oldalamra,  belinkelni a blogodat és mellé a bloggeren használt nevedet, illetve jelezni, hogy kritikát szeretnél kérni, illetve jelezni, hogy a történetről, a kinézetről, vagy esetleg mindkettőről szeretnél véleményt kapni. A kritika teljes mértékben szubjektív vélemény a kinézetről és a történetről egyaránt, nem bántó szándékkal íródik, csupán őszinte. (Ha egy blogon több történet található, nem fogom külön szétszedni azokat, akkor összességében mondom el a tapasztalataimat.

Interjú, illetve ajánló

Limit: havonta egy interjú és ajánló
Interjúkat és ajánlókat egyaránt én, Catalina Sánchez fogok írni. Lehet az általatok érdemesnek vélt blogot, vagy személyt ajánlani chaten, de végső soron a mi kettőnk döntése lesz a választás. Ha ajánlásra adnád a fejed, szükség lesz az ajánlott blog linkjére és a szerkesztő nevére, esetleg e-mail címére.

Fejlécrendelés

Limit: 3-3
Fejlécet mindketten készítünk. Írj a "Szerkesztők" menüpontban található e-mail címek egyikére attól függően, hogy melyikünktől szeretnél rendelni. A levél tárgyában szerepeljen, hogy "Fejléc", ha ez nincs meg, nem vesszük figyelembe a rendelésed. A levél tartalmazza:
  • a blogod linkjét, ahova a fejléc kerül, 
  • mekkora legyen a fejléc mérete, 
  • milyen színvilágú fejlécet szeretnél (innen válassz egy neked tetsző összeállítást: http://design-seeds.com/), 
  • milyen felirat legyen rajta, 
  • ki(k), vagy mi(k) szerepeljenek rajta, 
  • és minden egyéb kérés jöhet, csak értelmes legyen. 
  • közös döntés alapján ezentúl nem vállalunk One Direction-ös blogoknak fejléckészítést.

Teljes dizájnátalakítás

Teljes átalakítást én, Catalina Sánchez fogok csinálni. Ezt az opciót csak azok választhatják, akik tőlem rendeltek fejlécet. Ha benne vagy abban a háromban és ezt is szeretnéd kérni, nem kell mást tenned, mint a fejléc rendelésedhez hozzá írni, hogy "Teljes designátalakítás"-t is kérsz. Ha nem vagy benne a limitben, akkor nem fogom figyelembe venni a leveled. A levél tartalmazza:
  • a fejléc rendelésnél leírt pontok,
  • elképzelés.

A különböző szolgáltatások alatt látható limitek arra szolgálnak, hogy tudassák Veletek, miből, mennyit tudunk vállalni egyszerre. Ha ez a bizonyos limit betelik, onnantól kezdve nem lehet egészen addig rendelni, amíg fel nem szabadul az összes hely. Ha a limit betelése után rendeltek, nem lesz figyelembe véve a rendelésetek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése