Olvasó sarok

Üdv Kedves Olvasó!

A könyves polcunkról sok mindent levehetsz. A történet ajánlóktól kezdve, az interjúkon keresztül, egészen a kritikáig megtalálsz mindent. Igyekszünk színes, változatos olvasmányokat hozni, hogy az unalmas perceteiket feldobjuk, hiszen mi is tudjuk, hogy milyen, mikor nincs semmi olvasni valód, te mégis olvasni szeretnél.
Kellemes olvasást!

Noemi és Catalina

A cím magyarázatra szolgál. Részben azért lett ez, mert ez aztán tényleg nem sablonos, másrészt pedig ennél kifejezőbbet nem is találhattunk volna. Ti is biztos ismeritek azt az érzést, mikor láttok valami olyasmit, amitől csak fogjátok a fejeteket, hogy hogyan lehet ilyet írni, csinálni. Nos, mi is sok ilyennel találkozunk, amire csak oda kellene figyelni és máris nem esnének meg ezek a kis bakik és a mi agyunk sem robbanna fel. Ezekből születnek majd az agyrobbanás cikkek, mert higgyétek el, sok ilyen eset van.

Ismered azt az érzését, mikor olvasnál valamit, de nem találsz semmi elfogadhatót, érdekeset? Nos, ezzel mi is sokszor szembe találkozunk, ennek köszönhetően szeretnénk össze gyűjteni az igényes munkákat, melyek főként a futball világában játszódik. Természetesen lesznek más fajta történetek is, azonban főként az ilyen témájú sztorikat fogjuk ajánlani olvasásra.

Hallgasd!

Mindenkivel előfordulhat, hogy nem talál a már teljesen megírt részhez zenét, amit nyugodt szívvel linkelhet be mellé, vagy éppen csak nem jut eszébe hangulatának megfelelő szám... Ugye milyen bosszantó tud lenni? Ebben is a segítségetekre lehetünk a „Hallgasd!” című rovatunkkal, amely tulajdonképpen a mi ízlésünkhöz mérten dalok széles választékát tárja eléd ajánló bejegyzések formájában.

Van egy kedvenc blogod, történeted, de az írójáról keveset tudsz? Itt lehetőséged nyílik, hogy jobban megismerd, lásd, hogy mit érez a saját sztorijával kapcsolatban, mit gondol róla, illetve minden másról.

Kritikák

Ha szeretnéd, hogy hozzád hasonló, de tőled független ember alkosson teljes mértékben őszinte és részletes véleményt a blogod kinézetéről, illetve történetes oldalak esetén a sztoriról, egyéb esetben a blog témájáról, akkor jó helyen jársz. A kritika nem azért íródik, hogy porig alázzon, hanem építő jelleggel adjon tanácsokat, s ha te is ebben a szellemben gondolkodsz erről, garantáltan nem fogunk csalódást okozni.

Segítségek

Szeretnéd egyedivé tenni a blogod, de nem tudod, hogyan vagy nem találsz valamit, amit már régóta keresel?  Írd meg a Chat-ben, hogy mit szeretnél és utána keresünk, majd egy bejegyzés keretein belül megosztjuk veletek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése