2014. február 18., kedd

Karakter kereső

Üdv!

Egy korábbi cikkben már említést tettem arról, hogy én hogyan is kezdek neki ennek, de Denise kérte, hogy fejtsem ki jobban, hiszen ez azért nyújthat segítséget mindenkinek. Persze ezenkívül rengeteg más módszer van még és nem is kötelező így keresnetek, ez csak egy lehetőség, amivel szeretnék nektek segíteni.
Nos, ahogyan korábban már említettem az én első kereső helyem az a Victoria's Secret. Elég, ha csak a jelenleg futó történeteimre gondolunk, hiszen a Remember női főszereplője az említett divat márka angyala már évek óta. Palvin Barbara is szerepelt pár képével az oldalon, illetve egy korábbi történetem, a This time női karakterét is itt találtam. Róla láthattatok is egy gif-et a korábbi posztban. Rengeteg lányt találni, sajnos a legtöbb kép agyon van photoshoppolva, viszont megtalálhatjátok a számotokra megfelelő lányt. Persze annyi buktatója van az egésznek, hogy az ismertebb modelleket könnyedén meg lehet találni a neten, azonban a kevésbé ismerteket már nem. Erre viszont ott van a google, aminek a kép keresőjébe áthúzhatjátok az adott képet. Macerásabb, ez tény, mivel valószínűleg nem fogja egyből kidobni a modell nevét, de egy kis keresgélés után meglehet.
Másik lehetőség, ha sorozatokból választasz ki valakit. Most ne a nagyon futó alkotásokra gondoljunk (Vámpírnaplók, Pretty Little Liars), mert ezeknek a szereplőit dobhatjuk is úgy mond a kukába, hiszen tucat karakterek. Példaként hoznám fel a legutolsó rendelésemet. Lyndsy Fonseca-val már én is "szemezgettem", hogy őt felhasználhatnám valamelyik új történetemhez, ami a fejemben van. Nem tudom Denise, hogy talált rá, viszont én őt a Viasaton futó Nikita című új sorozatban láttam. Akivel még szintén így vagyok, az az Arrow-ból Willa Holland-ot. Biztos vagyok benne, hogy mind hallottatok, láttatok valamit a Zöld íjászról, így tudjátok, hogy ki ő. Rajta nagyon sokat gondolkodtam, mer nem tudom eldönteni, hogy "tetszik vagy sem". Azonban egy jó sorozatról beszélünk és ennek ellenére, nem tucat karakter ő se. Ráadásul annyi előnyünk van, hogy nagyon könnyen megtalálhatjuk a nevüket.
A Tumblr oldalt is ajánlom. Ez a legnehezebb keresési felület, mert a képekhez nem mindig csatolnak neveket, illetve olyan lányok vannak, akik egy-két képet találunk. Viszont, ha már van egy neved, akkor nagyon jó hely, hiszen rengeteg kép van, emellett pedig gif, amiket fel tudsz használni a fejezetekhez vagy az oldalsávba betenni.
A Bellazon inkább egy fórum, de rengeteg, tényleg rengeteg topic van, amiben rengeteg képet találhattok. Fotózások mellett, lesi fotós képek is vannak. Jó minőségű és kevésbé jó minőségű. Ez egy tényleg nagyon jó keresési hely, szóval ezt is ajánlom nektek.
Hozok még két linket, ahol HQ minőségű képeket találhattok. Itt is rengeteg név található, szóval kedvetekre keresgélhettek:


Nos, én ezeken a helyeken szoktam keresgélni. Persze többet már meg említettem nektek, de ahogyan láthatjátok, nem szoktam túl sok oldalra felmenni, mert ezeken biztos megtalálom azt, akit keresek. A Bellazon fórumot nagyon ajánlom a figyelmetekbe, mert hasznos, ha pedig már megvan a karakteretek, akkor a Tumblr-t, mert az itt található gif-ek színesíthetik a blogotokat.
Remélem, hasznos lett a bejegyzés és segít, hogy olyan karaktereket találjatok, amit máshol még nem láttatok?!

Üdv,
Catalina

2 megjegyzés:

  1. Szia! :)
    Köszönöm, hogy megírtad a cikket, nekem is adtál jó ötleteket ezzel a két oldallal, több színésznőt is találtam, akit majd egyszer biztosan jó lesz felhasználni! :)
    Amúgy igen, én is a Nikitában láttam anno Lyndsy-t:) Willa Holland-ot szintén ismerem, és szintén felakartam valahol még használni, és igen, teljesen igazad van, nagy sikerű sorozatban játszik, mégsem tucat karakter. Nagyon egyetértek veled! :)
    puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nincs mit, örülök, hogy tudtam segíteni, és hogy még ötletet is adtam neked! Annak pedig még jobban örülök, hogy a módszereimmel sikerült is találnod karaktereket.
      Egyébként nem is értem, hogy ők miért nincsenek felkapva, hiszen ismert sorozatról beszélünk, ráadásul nem csúnya lányok. Persze nem egy kategóriák a Disney-s sztárokkal, de inkább őket választanám, mint bármelyik utóbbi lányt.
      Örülök, hogy tudtam segíteni!

      Puszi,
      Catalina

      Törlés